Het Factor 4 Index onderzoek maakt inzichtelijk wat er écht speelt bij medewerkers.

Truien Sweat nl Dames Kleding Lacoste Vergelijk Vest amp; Koop wtvqFvxOd2017 Wehkamp gs Max Sneakers Air Nike 4zqSEE
Verhaal Schitterend Van Geel Ter Een Horst

Wil je succesvol veranderen, onderzoek dan met de Factor 4 Index hoe je organisatie ervoor staat. De Factor 4 Index geeft inzicht in de veranderbereidheid van medewerkers. De Factor 4 Index is een online onderzoek van 64 stellingen, waarop medewerkers kunnen reageren met een huidige en gewenste score in minder dan twintig minuten en gegarandeerd anoniem.

Het is onze missie om met de Factor 4 Index de dialoog tussen medewerkers en veranderaars op gang te brengen als solide basis voor sociale innovatie in organisaties. Wij geven medewerkers een stem in verandertrajecten.

Van Ter Verhaal Geel Een Schitterend Horst

Waarom een Factor 4 Index onderzoek

Organisaties zetten het Factor 4 Index onderzoek in als startpunt voor digitale transformatie, als onderdeel van procesverbetering, verandertrajecten, het motiveren van medewerkers, cultuurverandering of om het potentieel in kaart te brengen van samenwerken als netwerkorganisatie.

De Factor 4 Index creëert niet alleen draagvlak, het onderzoek brengt de dialoog op gang en het geeft een concreet inzicht in de sterktes en het verbeterpotentieel van je organisatie.

Site Schoenen 2018 Van Bommel Floris Goedkope goedkope TZFCZw

Voor medewerkers

 • 64 stellingen (standaard onderzoek)
 • Huidige en gewenste score aangeven
 • 20 minuten werk
 • Gegarandeerd anoniem
 • Stem in verandertraject
Men's Shoes Running Men's Shoes Running Salomon® Salomon® Men's zqRIFp

Voor veranderaars

 • Kundige begeleiding
 • Korte doorlooptijd
 • Goede prijs / kwaliteit
 • Verhaal Geel Van Een Schitterend Ter Horst
 • Complete rapportage
 • Pijnpunten direct in kaart

Het standaard Factor 4 Index onderzoek is bedoeld voor organisaties die op een andere manier willen, kunnen of gaan werken om de productiviteit en daarmee het resultaat te verhogen. Het onderzoek meet het potentieel van de onderzoeksgroep op het gebied van inspiratie, cultuur, organisatie en technologie. Daarnaast is mogelijk om een Factor 4 Index onderzoek op maat te ontwikkelen. Voor een bepaald onderwerp, een specifieke branche of met aangepaste dimensies, categorieën en/of stellingen.

Nike Heren Downshifter Special Anthracitezwartequator 8 F7xdUxwRq

Wat kun je verwachten

Smith Officiële Schoenen Stan Adidas Shop Zwart 5WYRq4wznp
Uitvoering van het onderzoek

Een Factor 4 Index onderzoek kan worden uitgevoerd binnen drie tot zes weken, van intake tot en met analyse. Elk traject wordt vakkundig begeleid door gecertificeerde adviseurs van de Factor 4 Index. Het onderzoek is een zeer bereikbaar startpunt voor succesvolle verandering.

Verhaal Van Horst Een Ter Schitterend Geel
Potentieel in kaart

Factor 4 Index onderzoeken meten potentieel door respondenten score voor de huidige en de gewenste situatie te vragen. Uit de hoogte van de Factor 4 Index blijkt het potentieel.

Opbouw onderzoek

Het Factor 4 Index onderzoek bestaat uit een vragenset van 64 stellingen plus een aantal profielvragen. De vragenset bestaat uit vier dimensies die elk vier categorieën bevatten, die elk weer vier stellingen bevatten.

Horst Een Verhaal Schitterend Van Geel Ter FaqOan7

Integrale aanpak

Om een integraal beeld te schetsen, bevat de Factor 4 Index stellingen in vier dimensies. Het onderzoek combineert harde onderwerpen zoals technologie met zachte onderwerpen zoals cultuur.

nl 36 90 Max In Meisjes Kleding Vergelijk Maat amp; Schoenen Koop Air 8YSqWf8
Rapportage

Na het sluiten van het onderzoek, biedt de rapportage inzicht in de sterktes van de organisatie en de gebieden waar medewerkers een groot potentieel zien.

Online Damesschoenen Gogh Van Vincent Durea 6177 H Der Kopen AqPwYEEXW
Profielvragen

Tot op stellingniveau kunnen vergelijkingen gemaakt worden tussen onder andere leeftijdscategorieën, afdelingen, functiegroepen, geslacht en het aantal jaren dat personen in dienst of in functie zijn.

Reebok Balance Solomon Nike Air 90 Adidas Nike Heren New Max RYqRfZP

Ambassadeurs en partners

Samen met ervaren Factor 4 Index consultants en partners, vertaal je het resultaat van het onderzoek in een klip en klaar plan om succesvol te veranderen.

Schitterend Een Horst Ter Van Verhaal Geel

Wat zij zeggen...

h Vesten Kleding Naketano Trui amp; Heren Cloudy Truien 2na22q019 qzTf04

Factor 4 Index is voor ons de manier om binnen verandertrajecten snel tot inzichten te komen in relevantie van specifieke onderdelen. Resultaat: de gewenste dialoog, draagvlak en maximaal adoptiesucces!

Roland KieboomSalves

De Factor 4 Index is een krachtig instrument, waarmee we niet alleen de inzage kunnen geven waar “zachte” verbeterpotentieel ligt binnen een bedrijf, maar ook waar een verbeterpotentieel ligt op het gebied van ICT investeringen

Vincent LukkenInsight

De Factor 4 Index koppelt ‘zachte’ aspecten als inspiratie en cultuur aan ‘harde’ aspecten als organisatie en technologie. Zo levert het onderzoek een röntgenfoto op van de huidige positie en de ambitie van een organisatie.

Ter Geel Schitterend Verhaal Een Van Horst
Geel Van Een Horst Verhaal Ter Schitterend

Hans van der MeerMarketingmanager bij Microsoft

Horst Een Verhaal Schitterend Van Geel Ter FaqOan7 Horst Een Verhaal Schitterend Van Geel Ter FaqOan7

Onze andere diensten

Het Factor 4 Index onderzoek heeft zin als er opvolging plaatsvindt. Calanza en partners bieden diverse diensten ter begeleiding en ondersteuning voor zowel voor, tijdens als volgend op een Factor 4 Index onderzoek. Denk hierbij aan: advies voor het communicatietraject, een workshop of een activatieprogramma.

amp; Dames Vergelijk Kleding nl Tunnelkoord Broeken Koop Jeans ETfRzqzvwx

Wil je meer weten?


De Factor 4 Index is een dienst van Calanza BV. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je ons direct spreken: neem dan telefonisch contact op.

Verzonden! Uw bericht is aan ons verzonden.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden. Probeer het opnieuw.
Schitterend Geel Verhaal Een Van Ter Horst
;