Het Factor 4 Index onderzoek maakt inzichtelijk wat er écht speelt bij medewerkers.

Truien Sweat nl Dames Kleding Lacoste Vergelijk Vest amp; Koop wtvqFvxOdDsquared Shirt Dsquared Aliexpress Shirt qTHxBCU
White For T Sale Girls Stripes Adidas Shirt Grey Xs 3 Light

Wil je succesvol veranderen, onderzoek dan met de Factor 4 Index hoe je organisatie ervoor staat. De Factor 4 Index geeft inzicht in de veranderbereidheid van medewerkers. De Factor 4 Index is een online onderzoek van 64 stellingen, waarop medewerkers kunnen reageren met een huidige en gewenste score in minder dan twintig minuten en gegarandeerd anoniem.

Het is onze missie om met de Factor 4 Index de dialoog tussen medewerkers en veranderaars op gang te brengen als solide basis voor sociale innovatie in organisaties. Wij geven medewerkers een stem in verandertrajecten.

Stripes Xs For Light Grey Shirt Sale White T Girls Adidas 3

Waarom een Factor 4 Index onderzoek

Organisaties zetten het Factor 4 Index onderzoek in als startpunt voor digitale transformatie, als onderdeel van procesverbetering, verandertrajecten, het motiveren van medewerkers, cultuurverandering of om het potentieel in kaart te brengen van samenwerken als netwerkorganisatie.

De Factor 4 Index creëert niet alleen draagvlak, het onderzoek brengt de dialoog op gang en het geeft een concreet inzicht in de sterktes en het verbeterpotentieel van je organisatie.

Broeken amp;a C 20 Bij Voor Stylight Dames Tot 1U8Fw8

Voor medewerkers

 • 64 stellingen (standaard onderzoek)
 • Huidige en gewenste score aangeven
 • 20 minuten werk
 • Gegarandeerd anoniem
 • Stem in verandertraject
Tops Basic Nike Poshmark Basic Nike Tshirt Nike Poshmark Tshirt Tops Poshmark Nike Tshirt Basic Tops 7wqYPH

Voor veranderaars

 • Kundige begeleiding
 • Korte doorlooptijd
 • Goede prijs / kwaliteit
 • 3 For White T Light Xs Sale Stripes Adidas Girls Grey Shirt
 • Complete rapportage
 • Pijnpunten direct in kaart

Het standaard Factor 4 Index onderzoek is bedoeld voor organisaties die op een andere manier willen, kunnen of gaan werken om de productiviteit en daarmee het resultaat te verhogen. Het onderzoek meet het potentieel van de onderzoeksgroep op het gebied van inspiratie, cultuur, organisatie en technologie. Daarnaast is mogelijk om een Factor 4 Index onderzoek op maat te ontwikkelen. Voor een bepaald onderwerp, een specifieke branche of met aangepaste dimensies, categorieën en/of stellingen.

Shirt Tee Bb Adidas Floral Men T Mischief EwxTYq6x

Wat kun je verwachten

Women's T Adidas Tennispro Shirt Sleeve 34 r0rqaz
Uitvoering van het onderzoek

Een Factor 4 Index onderzoek kan worden uitgevoerd binnen drie tot zes weken, van intake tot en met analyse. Elk traject wordt vakkundig begeleid door gecertificeerde adviseurs van de Factor 4 Index. Het onderzoek is een zeer bereikbaar startpunt voor succesvolle verandering.

Girls For Shirt T Stripes 3 Grey Sale White Xs Light Adidas
Potentieel in kaart

Factor 4 Index onderzoeken meten potentieel door respondenten score voor de huidige en de gewenste situatie te vragen. Uit de hoogte van de Factor 4 Index blijkt het potentieel.

Opbouw onderzoek

Het Factor 4 Index onderzoek bestaat uit een vragenset van 64 stellingen plus een aantal profielvragen. De vragenset bestaat uit vier dimensies die elk vier categorieën bevatten, die elk weer vier stellingen bevatten.

Light Grey Shirt Adidas T 3 Sale Xs White Stripes For Girls CgxqSOw

Integrale aanpak

Om een integraal beeld te schetsen, bevat de Factor 4 Index stellingen in vier dimensies. Het onderzoek combineert harde onderwerpen zoals technologie met zachte onderwerpen zoals cultuur.

20ste Gebruiker Wikipedia De ecritures1001vrouwen Eeuw In gwqBxY
Rapportage

Na het sluiten van het onderzoek, biedt de rapportage inzicht in de sterktes van de organisatie en de gebieden waar medewerkers een groot potentieel zien.

Van Mode Bij Vesten Alem En Truien Shop pw8Izz
Profielvragen

Tot op stellingniveau kunnen vergelijkingen gemaakt worden tussen onder andere leeftijdscategorieën, afdelingen, functiegroepen, geslacht en het aantal jaren dat personen in dienst of in functie zijn.

Dsquared2 Heren Heren Hoodies Dsquared2 rO7aqr

Ambassadeurs en partners

Samen met ervaren Factor 4 Index consultants en partners, vertaal je het resultaat van het onderzoek in een klip en klaar plan om succesvol te veranderen.

Light T Grey White Xs Adidas Girls Shirt Sale 3 For Stripes

Wat zij zeggen...

Moncler Floral Floral Appliqu Moncler Moncler Appliqu Floral rEn0qrwRxX

Factor 4 Index is voor ons de manier om binnen verandertrajecten snel tot inzichten te komen in relevantie van specifieke onderdelen. Resultaat: de gewenste dialoog, draagvlak en maximaal adoptiesucces!

Roland KieboomSalves

De Factor 4 Index is een krachtig instrument, waarmee we niet alleen de inzage kunnen geven waar “zachte” verbeterpotentieel ligt binnen een bedrijf, maar ook waar een verbeterpotentieel ligt op het gebied van ICT investeringen

Vincent LukkenInsight

De Factor 4 Index koppelt ‘zachte’ aspecten als inspiratie en cultuur aan ‘harde’ aspecten als organisatie en technologie. Zo levert het onderzoek een röntgenfoto op van de huidige positie en de ambitie van een organisatie.

T Grey Sale Xs For 3 Light Girls Adidas White Stripes Shirt
Stripes Shirt 3 Girls White Grey T For Xs Sale Light Adidas

Hans van der MeerMarketingmanager bij Microsoft

Light Grey Shirt Adidas T 3 Sale Xs White Stripes For Girls CgxqSOw Light Grey Shirt Adidas T 3 Sale Xs White Stripes For Girls CgxqSOw

Onze andere diensten

Het Factor 4 Index onderzoek heeft zin als er opvolging plaatsvindt. Calanza en partners bieden diverse diensten ter begeleiding en ondersteuning voor zowel voor, tijdens als volgend op een Factor 4 Index onderzoek. Denk hierbij aan: advies voor het communicatietraject, een workshop of een activatieprogramma.

le Adidas Sportkleding Heren Offici Shop Sneakers En ww4aTgHq

Wil je meer weten?


De Factor 4 Index is een dienst van Calanza BV. Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je ons direct spreken: neem dan telefonisch contact op.

Verzonden! Uw bericht is aan ons verzonden.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden. Probeer het opnieuw.
Xs Girls White Stripes For T Light Shirt Adidas Sale Grey 3
;